Simbata, 18 mai 2024, 04:31:59
Vizite: 363 (1212443)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
 

Conferinta Internationala a Tinerilor Cercetatori, editia a V-a

9 noiembrie 2007, Chisinau, Moldova


Norme de tehnoredactare:

Tezele pot fi scrise in limbile romana, rusa, franceza, engleza si trebuie prezentate in format MS Word. Volumul - pina la 2000 caractere, 10 Times New Roman (TNR), interval unitar. Titlul sa fie scris cu MAJUSCULE si bold. Numele prezentatorului trebuie sa fie subliniat. Mai jos se indica institutia de profil a(l) autorului(ilor) si la un rind interval - numele recenzentului si titlul stiintific al lui. La un rind interval se indica maxim 5 cuvinte cheie. Referintele bibliografice din text vor fi mentionate prin paranteze patrate (exemplu de mai jos). Autorii tezelor poarta raspundere pentru veridicitatea datelor prezentate.

Exemplu:

Lucrarile trebuie sa fie insotite de recenzie, care poate fi scanata si atasata la rezumatul electronic. Vor fi acceptate numai tezele care corespund cerintelor inaintate.

Expedierea lucrarilor:

Tezele si recenziile pot fi depuse la secretariatul conferintei pe adresa: of. 348, str. Academiei 3, Chisinau, MD-2028, Republica Moldova, (program: Luni-Vineri, 13.00-17.00) sau expediate pe adresa e-mail: icyr07gmail.com pina la data de 30 septembrie 2007.
Se va indica obligatoriu forma de prezentare a lucrarii, adica prezentare orala sau poster.

Taxe:

Taxa de participare la conferinta este de 20 EURO si va acoperi cheltuielele pentru materialele conferintei, pauzele de cafea si prinz.
Pentru participantii din Republica Moldova taxa de participare este redusa si reprezinta 50 MDL.

Publicare:

Tezele vor fi publicate pina la data desfasurarii conferintei.
Vezi editiile precedente:

.
New Zeland meds


     Powered by Zet-Design