Samedi, 4 fevrier 2023, 01:35:45
Visiteurs: 340 (1017185)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Voie buna si urari frumoase la aniversarea a doi ani de activitate...

« derriиre

Voie buna si urari frumoase la aniversarea a doi ani de activitate

Mici dar voinici! astfel poate fi descrisa Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova PRO-Stiinta, care a marcat aniversarea a doi anisori. In cinstea acestui evenient, vineri 28 iulie a avut loc o mica serbare.
Printre inaltii oaspeti au fost reprezentanti ai Academiei de Stiinte a Moldovei, Centrului republican de creatie tehnica a elevilor, Consiliului National al Tineretului din Moldova, Asociatiei Spre viitor. Deasemenea, alaturi de noi au fost si colegii de la redactiile emisiunilor Forta junimii si Academia radio ale postului de radio Moldova 1.

Serbarea a fost deschisa de catre Valeriu Ciorba, presedintele ATCM PRO-Stiinta care a trecut in revista activitatea de doi ani ai asociatiei. S-au facut multe dar mai sunt rezerve foarte mari, care pot fi valorificate in cazul crearii conditiilor adecvate a fost concluzia dumnealui. Inaltii oaspeti au apreciat initiativele tinerilor cercetatori si au oferit sprijinul si sustinerea in realizarea lor.

La mica receptie organizata in cinstea aniversarii au rasunat multe felicitari frumoase si urari de bine in adresa ATCM PRO-Stiinta. Cum se cuvine unei aniversari adevarate, au fost stinse lumanarile din torta care a fost foarte gustoasa. Voia buna si atmosfera de sarbatoare a dominat acea seara, in care ATCM PRO-Stiinta a trecut peste virsta de doi ani.
Unele fotografii de la serbare le putei gasi aici.

   

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design