Friday, 14 June 2024, 07:37:58
Visits: 422 (1222369)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Premiul pentru tineret Pentru realizari si performante deosebite in domeniile cultural-artistic, tehnico-stiintific si civic, DL-14 octombrie 2011...

« назад

Premiul pentru tineret Pentru realizari si performante deosebite in domeniile cultural-artistic, tehnico-stiintific si civic, DL-14 octombrie 2011


Ministerul Tineretului si Sportului al Republicii Moldova anunta concurs privind decernarea Premiului pentru tineret Pentru realizari si performante deosebite in domeniile cultural-artistic, tehnico-stiintific si civic. Premiul pentru tineret poate fi acordat atit unui autor, cit si unui colectiv de autori.

Lucrarile si candidaturile (dosarele) inaintate pentru participare la concurs urmeaza sa treaca Comisia de Examinare si aprobarea Colegiului Ministerului.

Invingatorilor la concurs li se va inmina Medalia, Diploma de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru tineret si un premiu banesc.

Premiul a fost instituit in scopul promovarii si sustinerii tinerilor si organizatiilor de tineret in cadrul actiunilor cultural-artistice, tehnico-stiintifice, activitatilor civice precum si dezvoltarii creativitatii acestora. Materialele lucrarilor pretendente la Premiul pentru tineret in domeniile cultural-artistic, tehnico-stiintific sau civic, urmeaza a fi intocmite in conformitate cu Regulamentul Premiului pentru tineret si insotite de formularul de aplicare.

Dosarele inaintate la concurs urmeaza a fi prezentate Directiei Programe de Tineret a Ministerului Tineretului si Sportului, pina in data de 14 octombrie 2011, pe adresa: MD-2004, Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfint, 162, biroul nr. 815. Informatii suplimentare la tel. (+373 22) 820 864.

Sursa: www.mts.gov.md

   

   25.08.2011

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design