Thursday, 13 June 2024, 02:34:34
Visits: 422 (1221871)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Termen limita pentru aplicare prelungit pina la 31 mai 2009 - Cursul Intensiv de Instruire ''Abilitati de gestionare a cercetarii'', Chisinau, Moldova...

« назад

Termen limita pentru aplicare prelungit pina la 31 mai 2009 - Cursul Intensiv de Instruire ''Abilitati de gestionare a cercetarii'', Chisinau, Moldova


Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova "PRO-Stiinta" in colaborare cu Academia Estoniana a Tinerilor Savanti invita doctoranzii si tinerii cercetatori din Moldova la Cursul Intensiv de Instruire "Abilitati de gestionare a cercetarii", care va avea loc in perioada 21-24 iunie 2009, Chisinau, Moldova.

Cursul se va focaliza asupra urmatoarelor subiecte: analiza riscurilor, gindire strategica, inovare, gestionarea cercetarii, planificarea resurselor, gestionarea timpului.

Descarca detalii si poster Curs Intensiv de Instruire.

Aplica on-line pentru CURSUL INTENSIV DE INSTRUIRE.

Termen limita pentru aplicare prelungit pina la - 31 Mai 2009

Cursul Intensiv de Instruire "Abilitati de gestionare a cercetarii" reprezinta o etapa a proiectului de dezvoltare a colaborarii internationale Estono-Moldave “Abilitati transferabile - monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de gestionare la tinerii cercetatori din Moldova”, realizat de catre Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova “PRO-Stiinta” in parteneriat cu Academia Estoniana a Tinerilor Savanti.

Proiectul este finantat de catre UNESCO si de catre Academia de Stiinte a Estoniei.

Detalii despre proiect poti fi gasite la www.enta.ee/moldova (ENG) si la www.pro-science.asm.md/abilitati.

   

   25.05.2009

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design