Wednesday, 07 December 2022, 02:47:16
Visits: 38 (986784)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Invitam tinerii cercetatori din Moldova sa-si exprime parerea in cadrul unui sondaj, DL - 6 martie 2009...

« назад

Invitam tinerii cercetatori din Moldova sa-si exprime parerea in cadrul unui sondaj, DL - 6 martie 2009


Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova "PRO-Stiinta" propune tinerilor cercetatori din Moldova participarea la un sondaj, scopul carioa este de a determina necesitatile si asteptarile tinerilor cercetatori din Moldova referitor la domenii importante, cum ar fi conditiile de studii, mobilitatea academica intersectoriala (colaborarea cu sectorul real al econimiei) si managementul cercetarilor (inclusiv a abilitatilor transferabile) s.a.

In baza rezultatelor sondajului vor fi stabilite subiectele si continutul cursului intensiv de instruire. si in formularea recomandarilor pentru raportul final al Proiectului de Dezvoltare a Colaborarii Internationale Estono-Moldave Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de gestionare a cercetarii la tinerii cercetatori din Moldova.

Avind la baza experienta internationala de realizare a sondajelor similare, urmatoarele aspecte ale managementului cercetarii vor fi studiate in cadrul sondajului dat, care presupune anchetarea a cca. 200 de doctoranzi si tineri cercetatori din Moldova: ANALIZA RISCURILOR, GESTIONAREA CONFLICTELOR, RAPORTUL SERVICI-VIATA PERSONALA si PRIORITIZAREA, GINDIREA STRATEGICA si STABILIREA OBIECTIVELOR, ABILITATILE INTERCULTURALE si COLABORAREA INTERNATIONALA, COLABORAREA INTRE SECTORUL INDUSTRIAL si CERCETARE, TRANSFERUL TEHNOLOGIC, GESTIONAREA TIMPULUI, GESTIONAREA DATELOR, LUAREA DECIZIILOR, LUCRUL IN ECHIPA si LIDERISMUL, GESTIONAREA RESURSELOR, PLANIFICAREA CARIEREI, ETICA IN CERCETARE.

Chestionarul completat rugam a fi trimis pina in data de 6 martie 2009 la adresa prostiintagmail.com

   Valeriu Ciorba

   23.02.2009

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design