Wednesday, 07 December 2022, 01:57:22
Visits: 30 (986776)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

CONCURS de selectare a personalului pentru noul Centru Republican de Dezvoltare a Invatamintului Profesional, DL - 28 ianuarie 2009 ...

« назад

CONCURS de selectare a personalului pentru noul Centru Republican de Dezvoltare a Invatamintului Profesional, DL - 28 ianuarie 2009


Ministerul Educatiei si Tineretului al Republicii Moldova de comun cu proiectul de asistenta tehnica pentru Dezvoltarea Sistemului de Instruire si Formare Profesionala, implementat de Hifab International ANUNTA CONCURS de selectare a personalului pentru noul Centru Republican de Dezvoltare a Invatamintului Profesional.

Centrul este o institutie de cercetare si dezvoltare a invatamintului profesional secundar si mediu de specialitate - inclusiv instruire initiala si continua pentru tineri si adulti, orientare profesionala si consiliere a carierei, si instruire a elevilor cu necesitati speciale. Centrul este responsabil de stocarea si catalogarea tuturor cercetarilor, elaborarilor, experientelor si necesitatilor identificate in domeniul invatamintului profesional. Rolurile si responsabilitatile Centrului se divizeaza intre Institutul de Stiinte ale Educatiei (ISE) si Universitatea Tehnica din Moldova (UTM) care conlucreaza in calitate de parteneri egali.

In acest context, se anunta urmatoarele posturi vacante:
1 manager (locatie permanenta – in incinta ISE)
1 contabil (locatie permanenta – in incinta ISE)
1 coordonator (locatie permanenta - in incinta ISE)
1 coordonator (locatie permanenta - in incinta UTM)
6 consultanti (3 - in incinta ISE, 3 - in incinta UTM) in domeniul dezvoltarii sistemului de instruire si formare profesionala (IFP)
2 consultanti in orientare profesionala (1 - in incinta ISE, 1 - in incinta UTM)
1 consultant elevi/studenti cu necesitati speciale (in incinta ISE)
1 consultant banca modulara (in incinta UTM)

Pentru a candida, solicitanții vor depune un CV succint (max. 2 pagini) in limba romana si engleza si o scrisoare de motivare, pina la 28 ianuarie 2009, ora 17:00 la adresa proiectului de asistenta tehnica, str. Vlaicu Parcalab 77, of 10 (in spatele teatrului A. Cehov) sau la adresa electronica: [email protected].
Tel. de contact - 225199, Rodica Nosko, Coordonator Local - Hifab, Diana Moisei, Manager de Oficiu - Hifab.

Detalii despre cerintele concursului aici.

   

   15.01.2009

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design