Wednesday, 07 December 2022, 02:37:13
Visits: 36 (986782)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Invitatie la FESTIVALUL VOLUNTARILOR 2008, 7 decembrie 2008...

« назад

Invitatie la FESTIVALUL VOLUNTARILOR 2008, 7 decembrie 2008


Coalitia pentru Promovarea Legii si Activitatilor de Voluntariat organizeaza FESTIVALUL VOLUNTARILOR 2008, editia a VI-a in Moldova, „Jos palaria" in fata voluntarilor! 7 decembrie 2008 (Duminica), orele 11:00, la Teatrul de Opera si Balet.

In cadrul Festivalului vor fi premiati voluntari, ONG, coordonatori de voluntari, jurnalisti si persoane publice care participa si sprijina cel mai activ initiativele de voluntariat in R. Moldova.

Pe parcursul desfasurarii Festivalului vor evolua formatii si interpreti cunoscuti in show-bizz-ul autohton: Adrian Ursu, Natalia Barbu, Laurentiu Popescu, Natalia Gordienco, Sergiu Cuzencov, Formatia Zbint, London si altii, iar in holul Teatrului de Opera si Balet va fi organizat un tirg al ONG-urilor din Republica Moldova.

Editia de anul acesta a Festivalului este organizata de catre Serviciu pentru Pace si alte ONG din Coalitia pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Tineretului a R.M., Directia Generala Educatie, Tineret si Sport a Municipiului Chisinau, Asociatia „Prietenii copiilor" si Corpul Pacii SUA in Moldova.

INTRAREA IN SALA ESTE LIBERA!

   

   4.12.2008

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design