Friday, 29 September 2023, 03:57:06
Visits: 91 (1116056)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Din 19 septembrie 2007: Orange - UTM un parteneriat de durata...

« назад

Din 19 septembrie 2007: Orange - UTM un parteneriat de durata


In data de 19 septembrie, Compania Orange Moldova in parteneriat cu Universitatea Tehnica a Moldovei a anuntat lansarea oficiala a contractului de colaborare dintre cele doua institutii.

Prima expozitie, organizata de Orange a fost inaugurata pe 19 septembrie si a durat pana in data de 21. Aceasta s-a desfasura in incinta holului blocului trei al UTM din str. Studentilor 7 in cadrul celei de-a cincia conferinte internationale "Microelectronica si tehnica de calcul".

De asemenea, in cadrul Conferintei internationale, in data de 20 septembrie, la ora 11.30 managerii si directorii companiei Orange au facut prezentari pentru studentii UTM. In cadrul acestora au fost abordate urmatoarele subiecte: "Aria de acoperire Orange", "Reteaua GSM � managementul si calitatea", "Tehnologiile 3G si servicii", "Sisteme de biling a operatorilor mobili", "Relatiile cu clientii", "Orange brand si serviciile Orange".

Este de mentionat si faptul ca pe data de 20 septembrie a inceput concursul pentru cele doua Burse Orange in valoare de o mie de dolari fiecare, concurs organizat pentru studentii facultatilor "Calculatoare, Informatica si Microelectronica" si "Radioelectronica si Telecomunicatii". Pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare corect si transparent concursul este organizat de catre Centrul de studii universitare.

Detalii aici.

   

   24.09.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design