Luni, 4 martie 2024, 05:02:27
Vizite: 124 (1178548)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
 

Conferinta nationala tehnico-stiintifica a elevilor ''De la idei creative la realizari inovative''

24 - 25 martie 2007, Chisinau, Moldova

CCTSEM isi mentine traditiile

Desi situatia financiara constituie o problema, conducerea centrului face tot posibilul sa mearga inainte. Prin urmare, Conferinta tehnico-stiintifica �De la idei creative la realizari inovative� a avut loc si in acest an.

Conferinta a demarat la 24 martie cu partea festiva a evenimentului si si-a incheiat activiatea la 25 martie, in cadrul galei de premiere a invingatorilor.

In acest an, la concurs au fost prezentate peste 80 de lucrari de cercetare, elaborate de tinere talente din intreaga tara. Multi dintre elevii prezenti participa al doilea, al treilea si chiar al saptelea an (!) consecutiv(Gheorghe, liceul V. Lomonosov)

Proiectele au fost prezentate in cadrul a opt sectii si au fost evaluate de un juriu alcatuit din persoane competente din domeniul invatamintului si sferei de cercetare.

Emotii, nerabdare, satisfactii sunt doar citeva clificative ce ar putea caracteriza atmosfera de lucru si cea de asteptare ce a durat pe parcursul conferintei.

Fiecare lucrare continea propria-i doza de inventivitate si originalitate, evident ca decizia finala a juriului a fost greu de luat. In cele din urma, fiecare a obtinut ceva, daca nu un premiu atunci cu siguranta schimb de experienta, prieteni si dorinta de merge mai departe...

Vileta Panus,
serviciul de presa ATCM "PRO-Stiinta"
New Zeland meds


     Powered by Zet-Design