Friday, 19 August 2022, 08:35:06
Visits: 226 (953567)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Invitatie la seminarul de finalizare a proiectului ''Schimb de experienta si transfer de cunostinte in domeniul eticii academice si supervizarii responsabile in invatamintul superior din Moldova'', 6 decembrie 2011...

« back

Invitatie la seminarul de finalizare a proiectului ''Schimb de experienta si transfer de cunostinte in domeniul eticii academice si supervizarii responsabile in invatamintul superior din Moldova'', 6 decembrie 2011


Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova “PRO-Stiinta” va invita respectuos la seminarul de finalizare a proiectului „Schimb de experienta si transfer de cunostinte in domeniul eticii academice si supervizarii responsabile in invatamintul superior din Moldova”, care va avea loc in data de 6 decembrie 2011, in incinta Universitatii de Stat de Medicina si Farmacie „Nicolae Testemitanu”, bloc central (bd. Stefan cel Mare si Sfant 165, Chisinau), cu incepere de la ora 10.00. Limba de lucru a seminarului va fi limba rusa.

Scopul de baza al seminarului este de sustinerea si promovarea conceptului de transparenta si responsabilitate in domeniul eticii academice si a supervizarii responsabile in invatamintul superior din Moldova prin cresterea gradului de constientizare in randul partilor interesate si discutarea posibilitatilor de dezvoltare a practicilor locale durabile.

Seminarul este organizat de catre ATCM "PRO-Stiinta", Academia Estona a Tinerilor Savanti si Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie "N. Testemiteanu".

Informatii suplimentare precum si agenta seminarului pot fi gasite la adresa – www.enta.ee/academic-ethics-in-moldova/final_seminar.htm.

   

   29.11.2011

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design