Thursday, 13 June 2024, 02:52:56
Visits: 425 (1221874)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Apel la contributii Revista pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior: Evaluarea Calitatii in Invatamantul Superior din Perspectiva Studentilor...

« back

Apel la contributii Revista pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior: Evaluarea Calitatii in Invatamantul Superior din Perspectiva Studentilor


Revista Quality Assurance Review este o publicatie academica care se concentreaza asupra aspectelor privind asigurarea calitatii in invatamantul superior din Romania. Revista isi propune sa devina un instrument care sa faciliteze transferul de bune practici si comunicarea intre expertii interni si externi si sa contribuie la promovarea dezvoltarii unei culturi a asigurarii calitatii. QAR ii vizeaza pe cei interesati de teoria, practica si politicile din domeniul amintit.

Editorii incurajeaza propunerea spre publicare a rezultatelor cercetarilor, mai ales a celor care evalueaza impactul sistemelor de asigurare a calitatii, procedurilor si metodologiilor. De asemenea, sunt binevenite analizele teoretice ale calitatii in invatamantul superior, evaluarile comparative si aspectele internationale ale politicilor si practicilor care se concentreaza asupra identificarii metodelor, sistemelor si bunelor practici transferabile.

Tematica urmatorului numar se va axa pe aspecte ce tin de evaluarea asigurarii calitatii in invatamantul superior in viziunea studentilor. Tematica este sustinuta de multiplele argumentari ale cercetatorilor si expertilor in domeniu ce sustin faptul ca evaluarea procesului de predare de catre studenti nu furnizeaza date evidente legate de finalitatile procesului de invatare in concordanta cu necesitatile individuale de invatare. In acest context, cum pot fi studentii implicati in proces si pot contribui la asigurarea calitatii? Multe studii se concentreaza pe rolul studentilor, insa acestea nu intotdeauna se refera la cum anume rolul studentilor poate fi adecvat la context.

Descarca apelul.

   

   24.01.2010

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design