Friday, 14 June 2024, 05:30:58
Visits: 410 (1222357)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Invitatie la Scoala de vara 'Nano-Bioinginerie-2011', 3-7 iulie 2011, Chisinau, Moldova...

« назад

Invitatie la Scoala de vara 'Nano-Bioinginerie-2011', 3-7 iulie 2011, Chisinau, Moldova


Proiectul PC7 MOLD-ERA organizeaza prima Scoala de vara in nano-bioinginerie, biomateriale si biocompatibilitate in perioada 3-7 iulie 2011.

Acest eveniment ofera oportunitate inedita tinerilor cercetatori, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor de a-si actualiza cunostintele in aceste domenii. Prelegerile vor fi prezentate de profesori si cercetatori din partea organizatiilor partenere, printre care Hannover Medical School (Germania), Center for Device Thermography and Reliability (Bristol, Marea Britanie), Universitatea Tehnica a Moldovei, Universitatea de Medicina si Farmacie din Moldova si Institutul de Inginerie Electronica si Nanotehnologii al Academiei de Stiinte a Moldovei.

Scoala de vara se adreseaza doctoranzilor, masteranzilor, studentilor din ultimul an si tinerilor cercetatori care studiaza fizica corpului solid, electronica, microelectronica si nanoelectronica, ingineria biomedicala, biologia, medicina sau domemniile conexe, din cadrul organizatiilor de cercetare, IMM-uri si companii industriale.

Subiectele principale: Introducere in bioinginerie, Nanotehnologii in biomedicina, Biomateriale si biocompatibilitate, Bioingineria tesuturilor si organelor, Senzori bio-chimici in baza semiconductorilor, Biosenzori moderni.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de participare - 30 mai 2011.

Documentele pentru participare includ:
1. Curriculum Vitae in format Europass (varianta in limba engleza)
2. Cerere de participare, care contine scrisoarea de motivare (varianta in limba engleza)
3. Scrisoare de recomandare
4. Angajamentul studentului (varianta in limba engleza)

Urmati instructiunile din "Ghidul pentru completarea CV" si "Ghidul pentru redactarea scrisorii de motivare".

Documentele de participare completate integral trebuie prezentate inainte de termenul limita - 30 mai 2011 - la adresa electronica [email protected] (toate documentele, cu exceptia CV, se expediaza scanate) sau la catedra de Microelectronica si Dispozitive Semiconductoare a Universitatii Tehnice din Moldova (birou 3-419, str. Studentilor 9/7, Chisinau).

Contacte/ informatii suplimentare: [email protected]
Sursa: www.asm.md

   

   13.05.2011

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design