Thursday, 13 June 2024, 12:36:26
Visits: 394 (1221843)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

IMPORTANT: Initiativa de imbunatatire a conditiilor de trai pentru tineri cercetatori, DL inscriere - 31 decembrie 2009...

« назад

IMPORTANT: Initiativa de imbunatatire a conditiilor de trai pentru tineri cercetatori, DL inscriere - 31 decembrie 2009


In legatura cu intentia Academiei de Stiinte a Moldovei si a Comitetului Sindical ASM de a forma dupa la inceputul anului 2010 cooperative locative cu scopul ameliorarii conditiilor de trai a colaboratorilor ASM, Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova ''PRO-Stiinta'' vine cu propunerea de a forma o cooperativa locativa in exclusivitate pentru tineri cercetatori.

La prima etapa, dorim sa intocmim listele tinerilor cercetatori, doritori de a-si imbunatati conditiile de trai. Vor fi inscrisi pe lista respectiva persoanele care:
- au virsta pina la 40 ani;
- activeaza in cadrul institutiilor Academiei de Stiinte a Moldovei;
- pot dovedi posibilitatea de achitare a apartamentului prin ipoteca (apartamentul nu va fi gratis, trebuie sa fiti disponibil sa achitati in rate un pret aproximativ de 300 EUR/m2).

Priorite se va acorda tinerilor cercetatori cu familii si copii, precum si detinatorilor de titlul de Doctor in stiinte.

Doritorii de a se inscrie pe lista sunt rugati sa expedieze online pina la data de 31 decembrie 2009, la adresele electronice indicate mai jos urmatoarele acte scanate:
1. buletinul de identitate (inclusiv fisa de insotire);
2. carnetul de munca, inclusiv paginile cu inscriere privitor la institutia in care activati si stagiul de munca;
3. certificatul de casatorie si adeverintele de nastere a copiilor (daca sunteti casatorit si aveti copii);

Dupa inscrierea pe lista, va fi necesar extrasul de la Intreprindea de Stat ''Cadastru'' pentru a confirma cu nu dispune de apartament propriu (nu e nevoie de expediat la prima etapa).

Copiile actelor mentionate mai sus pot fi expediate la una din urmatoarele adrese de e-mail, indicind in titlul scrisorii urmatorul text "cooperativa locativa pentru tinerii cercetatori":
Dr. Dumitru Badicean - dbadiceangmail.com;
Dr. Denis Prodius - denis.prodiusgmail.com.

   

   18.12.2009

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design