Tuesday, 21 March 2023, 03:48:36
Visits: 343 (1033972)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Selectie de lucrari stiintifice - Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori editia a 7-a...

« назад

Selectie de lucrari stiintifice - Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori editia a 7-a

Editura Lumen si Asociatia Lumen organizeaza n cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori cea de a 7-a selectie nationala de lucrari stiintifice realizata de tineri cercetatori in stiintele umaniste.

Domeniile de cercetare promovate in cadrul acestui Program sunt: filosofie, stiinte juridice, sociologie, asistenta sociala, psihologie, stiinte politice, marketing, management, studii europene, istorie lingvistica, stiintele comunicarii, literatura, jurnalism, teologie, istoria si filosofia artei.

Vor fi acceptate lucrarile cu un caracter de cercetare stiintific intr-unul din domeniile anuntate. Lucrarile vor fi evaluate de redactorii si referentii editurii Lumen, cercetatori si sau cadre didactice universitare.

Vor fi apreciate caracterul de noutate al temei, concizia, precizia si calitatea redactarii, aparatul critic, bibliografia, interesul fata de tema.

Materialele pot fi trimise in limba romana, engleza, franceza. Pentru materialele in orice alta limba dect acestea este necesara o prezentare detaliata inclusiv cuprinsul si rezumatul in limba engleza sau romana.

ncepand de la a 6-ea editie tinerii cercetatori din Republica Moldova.

Sunt acceptate spre publicare teze de doctorat, referate sustinute n cadrul doctoratului, referate si teme de cercetare originale sustinute la Universitati din tara si strainatate, disertatii de master, lucrari de diploma care denota caracter stiintific si inovativ.

Termenul limita pentru aceasta sesiune este 1 august 2007.

Materialele pentru selectie vor fi insotite de Curriculum vitae al autorului si se vor trimite pe adresa: [email protected] sau: [email protected]

Lucrarile selectionate vor fi publicate in cadrul Editurii Lumen fie in volume individuale, fie in volume colective.

Informatii suplimentare puteti gasi pe adresa: wwwedituralumen.com sau puteti formula intrebari pe adresa [email protected] sau la telefon 0740151455.

Detalii la www.edituralumen.com.

   

   4.07.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design