Saturday, 04 February 2023, 01:38:24
Visits: 340 (1017185)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Inca un pas in modernizarea sistemului educational din RM...

« назад

Inca un pas in modernizarea sistemului educational din RM

Semnarea declaratiei Bologna a incadrarat sistemul educational din Republica Moldova intr-un proces de reformare. Valorile europene din sfera educationala sunt aduse la cunostinta autoritatilor de profil in cadrul seminarului regional "Asigurarea calitatii si perspectivele invatamintului superior", desfasurat la Chisinau in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2006.

Intrunirea regionala a expertilor din domeniul educatiei este organizata de Initiativa Educationala din Europa de Sud Est si isi propune ca scop promovarea valorilor educationale europene. Acest seminar are la baza exemplul statelor din Europa de Sud-Est care au reusit sa restructureze sistemul educational. Prioritatile acestei intruniri cuprind: cooperarea regionala, asigurarea calitatii invatamintului si masurarea calitatii educatiei, contributia institutiilor de invatamint la modernizarea sistemului educational.

Sedinta a fost deschisa de Ministrul Educatiei Victor Tvircun, care a prezentat reformele realizate in domeniul educatiei in RM si angajamentele tarii pe viitor.

   Corina Borza

   1.12.2006

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design