Joi, 19 mai 2022, 01:44:21
Vizite: 53 (917884)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
Concurs de lucrari stiintifice cu ulterioara editare si publicare a culegerii ''Colaborarea la Marea Neagra: aspecte ale dezvoltarii contemporane''...

« inapoi

Concurs de lucrari stiintifice cu ulterioara editare si publicare a culegerii ''Colaborarea la Marea Neagra: aspecte ale dezvoltarii contemporane''


Youth Club 'Social Diplomacy' (or. Rostov-na-Donu) in parteneriat cu ANO "CSPR 'Premier'" (or. Crasnodar) anunta concursul celor mai bune lucrari stiintifice cu ulterioara editare si publicare a culegerii "Colaborarea la Marea Neagra: aspecte ale dezvoltarii contemporane".

Sunt acceptate materiale de la tineri cercetatori (20-35 ani), studenti, masteranzi, specialisti din organizatii neguvernamentale interesati de tematica propusa. Participarea este gratuita.

In cadrul concursului se planifica editarea unei culegeri cu cele mai bune lucrari stiintifice, dedicate aspectelor si factorilor principali care influienteaza dezvoltarea statelor din bazinul Marii Negre.

Scopul: depistare principalelor probleme in relatiile dintre statele macroregiunii Marii Negre si stabilirea directiilor de activitate ulterioara in scopul atragerii tinerilor experti in spatiul de comunicare respectiv.
Detalii despre concurs si aplicare gasiti in anexele atasate in limbile rusa si engleza.

Atentie! Termenul de aplicare a fost extins! Astfel, aplicarile sunt acceptate si dupa 20 noiembrie.

Descarca Infoletter Black Sea Cooperation [ENGLISH, RUSSIAN]

   

   25.11.2011

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design