Miercuri, 18 mai 2022, 10:23:35
Vizite: 351 (917824)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
Concursul pentru Premiul municipal pentru tineret in domeniul stiintei, tehnicii, literaturii si artelor, editia 2010...

« inapoi

Concursul pentru Premiul municipal pentru tineret in domeniul stiintei, tehnicii, literaturii si artelor, editia 2010


Directia generala educatie, tineret si sport (DGETS) a Consiliului municipal Chisinau anunta demararea concursului pentru Premiul municipal pentru tineret in domeniul stiintei, tehnicii, literaturii si artelor, editia 2010.

La concurs pot participa tineri cu varsta cuprinsa intre 18-35 ani inclusiv, precum si colectivele de autori (nu mai mult de cinci persoane) cu capacitati native, spirite inovatoare si performante deosebite.

Dreptul de a inainta lucrari si candidati pentru participare la concurs se ofera organelor de conducere ale Academiei de Stiinte a Moldovei, consiliilor tinerilor savanti din cadrul institutiilor de cercetari stiintifice, uniunilor de creatie, institutiilor de invatamant superior, ziarelor si revistelor de profil, organizatiilor neguvernamentale de tineret, sectiilor pentru problemele tineretului si sportului din cadrul administratiei publice locale.

Dosarele (CV-ul, analiza lucrarilor, recenzii, alte informatii despre lucrarile si candidatii propusi pentru participare la concurs) urmeaza sa fie prezentate (in 2 exemplare, in forma electronica) la sectia educatie si tineret a DGETS, pe adresa: mun. Chisinau, str. Mitropolit Dosoftei, 99, bir. 14, tel. 222-740.

Data limita de prezentare a dosarelor este de 01 octombrie 2010. Cererile inaintate mai tarziu de termenul limita nu se admit la concurs.

Regulamentul cu privire la desfasurarea concursului poate fi accesat pe site-ul DGETS www.chisinauedu.md.

   

   21.04.2010

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design