Simbata, 4 februarie 2023, 01:46:42
Vizite: 343 (1017188)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
Ivitatie la Simpozion international, Iasi, 25-27 septembrie 2008...

« inapoi

Ivitatie la Simpozion international, Iasi, 25-27 septembrie 2008


Ivitatie la Simpozionul international Distorsionari in comunicarea lingvistica, literara si etnofolclorica romaneasca si contextul european organizat de Institutul de Filologie Romana A. Philippide si de Asociatia Culturala A. Philippide, Iasi, 25-27 septembrie 2008.

Lucrarile simpozionului vor fi structurate pe trei sectiuni: lingvistica, istorie literara, folclor si vor avea in vedere semnalarea noilor relatii lingvistice, literare si etnofolclorice aparute dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Comunicarile vor discuta modalitatile prin care normele lingvistice, canoanele literare si traditiile etnofolclorice sunt continuate, adaptate ori ignorate.
Taxa de participare la simpozion este de 35 de euro (sau echivalentul in lei), suma din care se vor asigura si cheltuielile necesare editarii comunicarilor intr-un volum cu ISBN. Pentru participantii din Rep. Moldova si din Ucraina taxa este de 25 de euro.

Cheltuielile pentru transport si sejur (masa si cazare) vor fi suportate de participanti.
Titlul si rezumatul comunicarii trebuie trimi, in format electronic, pe adresa [email protected], pana la data de 05 mai 2008. Rezumatul va avea 20 randuri, corp de 12. Hotararea Comitetului stiintific va va fi transmisa pana la 31 mai 2008.

In intervalul 01 iunie-20 iunie 2008 sa trimiteti, prin e-mail, formularul de inscriere la simpozion, precum si taxa de participare, in contul Asociatiei Culturale A. Philippide.

Organizatorii vin cu rugamintea de a aduce carti si alte publicatii reprezentative pentru a organiza o expozitie, cu prilejul simpozionului, la Filiala din Iasi a Academiei Romane.

Detalii ulterioare si programul Simpozionului vor fi publicate pe site-ul Institutului de Filologie Romana A. Philippide - www.iit.tuiasi.ro/philippide.

   

   14.01.2008

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design