Vineri, 14 iunie 2024, 06:03:59
Vizite: 413 (1222360)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
Deciziile sedintei CSSDT din 1 februarie 2007...

« inapoi

Deciziile sedintei CSSDT din 1 februarie 2007

In ziua de 1 februarie s-a intrunit in sedinta Consiliul Suprem pentru Stiinta si Dezvoltare Tehnologica (CSSDT) al A.S.M. Programul de lucru in mare parte a fost axat pe pregatirea catre Asambleea Academiei de Stiinte a Moldovei, care va avea loc la 15 februarie curent, dar au fost discutate si probleme de alt ordin.

CSSDT a aprobat Lista proiectelor de transfer tehnologic pentru anii 2007-2008 si anuntarea unui concurs repetat pentru aceasta perioada, tema exspusa de dr. Veaceslav Afanasiev, directorul Agentiei pentru inovare si transfer tehnologic a A.S.M.

In incheiere Consiliul Suprem pentru Stiinta si Dezvoltare Tehnologica a aprobat rezultatele concursurilor de creatie �Cu privire la decernarea Premiilor Academiei de Stiinte pentru lucrarile stiintifice�, �Cu privire la decernarea Premiilor Academiei de Stiinte pentru lucrarile stiintifice ale tinerilor cercetatori�, �Cu privire la decernarea Premiului pentru jurnalisti �Pirghia lui Arhimede pentru anul 2006�, care vor fi date ulterior publicitatii.

Deasemena au fost inmanate premiile pentru cele mai bune lucrari prezentate in cadrul celor trei sectii ale Converintei Internationale a Tinerilor Cercetatori, editia IV, care a avut loc in data de 10 noiembrie 2006. Un material suplimentar despre decernarea acestui premiu va aparea in curins pe pagina veb a ATCM "PRO-Stiinta".

   

   2.02.2007

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design