Vineri, 14 iunie 2024, 06:48:37
Vizite: 419 (1222366)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
Discutii publice ale Proiectului de lege cu privire la Munca Voluntara, 2 noiembrie 2006...

« inapoi

Discutii publice ale Proiectului de lege cu privire la Munca Voluntara, 2 noiembrie 2006

Sunt deschise discutiile publice ale Proiectului de lege cu privire la Munca Voluntara care au inceput la 16 octombrie 2006 cu participarea organizatiilor membre a Consiliului National al Tineretului din Moldova (CNTM) si Consiliului Consultativ al Tineretului din Moldova (CCTM) si la 25 octombrie cu Membrii Consiliului de Conducere si Secretarii Retelei Social.

Pentru o discutie publica a Proiectului de lege cu privire la Munca Voluntara, Coalitia pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat invita:
- Studentii din cadrul Senatului Republican al Studentilor din Moldova;
- Tineri implicati in domeniul Cercetare si Dezvoltare din R. Moldova;
- Studenti si profesorii care manifesta interes pentru activitate.

La eveniment va participa si un reprezentant al institutiei care a elaborat Proiectul de lege cu privire la Munca Voluntara - Directia programe pentru tineret a MET.

In rezultatul discutiilor publice ale Proiectului de lege cu privirela Munca Voluntara va fi elaborata o lista de comentarii care, ulterior, va fi transmisa Directiei programe pentru tineret a MET. Astfel societatea civila va contribui la definitivarea Proiectului de lege cu privire la Munca Voluntara, pentru ca, in consecinta, aceasta Lege sa fie functionala si sa corespunda nevoilor beneficiarilor.

Discutia publica va fi organizata de catre secretariatul Centrului de Informare a Studentilor �Tinerii PRO-Bologna�, Universitatea de Stat din Moldova (USM), joi, 2 noiembrie 2006, intre orele 11.00 - 14.00 in incinta Blocului 2, Auditoriului 13, USM (facultatea teologie), str. Al. Mateevici 60.

   

   1.11.2006

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design