Vineri, 14 iunie 2024, 06:50:43
Vizite: 419 (1222366)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
A fost lansata Campania Sociala cu genericul ''Nu Plagia!''...

« inapoi

A fost lansata Campania Sociala cu genericul ''Nu Plagia!''

Asociatia Specialistilor in Relatii Publice si Comunicare (ASRP) in parteneriat cu Facultatea Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii (FJSC) si ziarul pentru tineri "ASTA DA" a lansat Campania Sociala cu genericul "Nu Plagia!" care se va desfasura in perioada octombrie-decembrie curent.

Prin intermediul acestei campanii ASRP isi propune sa contribuie la consolidarea integritatii academice, sensibilizand studentii asupra efectelor negative ale plagiatului. Informarea respectiva a studentilor va fi insotita de identificarea unor solutii pentru imbunatatirea atmosferei de integritate academica.

In timpul campaniei la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii vor fi organizate dezbateri publice in materie de integritatea publica, iar de Ziua Internationala a Studentului oficiile mobile ale ASPR vort distribui materiale informative la subiectul campaniei. De asemenea emisiunea tematica "Cartierul Tineretei" de la Moldova 1 va realisza o editie speciala "Nu plagia!". Campania va cuprinde si alte institutii de invatamant din republica.

Preluat - www.almamater.md.

   

   16.10.2006

« inapoi

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design