Simbata, 18 mai 2024, 04:07:03
Vizite: 359 (1212439)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
 

Concursul republican al elevilor ''Spre viitor'', editia a III-a

11 ianuarie 2008, Chisinau, Moldova


La editia a III-a a Concursului Republican al Elevilor "Spre Viitor" au participat 101 lucrari de cercetare ale 116 elevilor din republica, lucrari realizate sub indrumarea a 41 coordonatori.

Repartizarea geografica a participantilor la concurs a fost: Drochia ??? 6 lucrari, Ciadir-Lunga- 2 lucrari, Balti ??? 4 lucrari, Anenii- Noi - 5 lucrari. Astfel cca. 17% - lucrari din republica, 83% - lucrari din municipiul Chisinau. Repartizarea lucrarilor in atelierele de lucru a avut loc in baza disciplinelor scolare:
- Disciplini din domeniul real: 7 ateliere,
- Disciplini din domeniul umanist: 4 ateliere.

Juriul a nominalizat, dupa cum urmeaza, cele mai competente si actuale cercetari:
Locul I ??? 10 lucrari,
Locul II -22 lucrari,
Locul III-27 lucrari.

Concursului Republican ???Spre viitor???, editia III, a fost organizat de catre Asociatia Obsteasca ???Spre viitor??? sub patronajul Ministerului Educatiei si Tineretului, in colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova si Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova ???PRO-Stiinta???.Deasemenea la desfasurarea activitatii a si-au adus aportul 8 voluntari - elevi ai LT ???Gh. Asachi??? si LT ???Gaudeamus??? si echipa organizatorica a concursului ??? 14 persoane (colaboratori ai USM, UTM, ???Gh. Asachi??? si LT ???Gaudeamus???).

Sesiunea foto a concursului va fi disponibila in curand.
New Zeland meds


     Powered by Zet-Design