Jeudi, 13 juin 2024, 02:54:10
Visiteurs: 425 (1221874)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Pagina web a ATCM ''PRO-Stiinta'' a fost accesata de peste 250 000 ori...

« derriиre

Pagina web a ATCM ''PRO-Stiinta'' a fost accesata de peste 250 000 ori


In data de 12 aprilie 2009, numarul de vizitatori ai paginii web a Asociatiei Tinerilor Cercetatori din Moldova "PRO-Stinta" - www.pro-science.asm.mda depasit cifra de 250 000.

Marea majoritate a vizitatorilor acceseaza direct www.pro-science.asm.md. In lista preferintelor vizitatorilor urmeaza pagina Conferintei Internationale a Tinerilor Cercetatori, care in anul 2008 a ajuns la cea de-a sasea editie. Lista preferintelor este continuata de rubrica noutati, informatii despre studiile de doctorat si evenimente.

Cele mai multe referinte catre www.pro-science.asm.md sunt efectuare de pe motoarele de cautare www.live.com, www.google.com si www.yandex.ru. Destul de numeroase sunt si referirile de pe paginile web a institutiilor statului care coordoneaza sectoarele educational si de cercetare din RM - www.asm.md si www.edu.md.

Cca 42% din accesari sunt efectuate din SUA, cele din Republica Moldova fiind de 13%, Romania 6%, Canada 5%, Suedia si Germania 4%, Federatia Rusa 3%.

Ne bucuram mult ca ati fost alaturi de ATCM "PRO-Stiinta" si in special de faptul ca va numarati printre vizitatorii paginii www.pro-science.asm.md, fapt pentru care va multumin din suflet.

Va indemn sa va manifestati mult mai activ in aspect comunicativ si de initiativa legata de activitatea de cercetare, inclusiv pe lista de discutii MOLDOVAdoc si adresa de e-mail [email protected] pentru a plasa informatia pe www.pro-science.asm.md.

Valeriu Ciorba,
ATCM "PRO-Stiinta"
Presedinte

   

   14.04.2009

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design