Lundi, 20 septembre 2021, 11:44:41
Visiteurs: 103 (832097)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Seminarul national AGEPI-OMPI ''Managementul proprietatii intelectuale: inovarea, promovarea si transferul tehnologic'', 18-19 octombrie, Chisinau...

« derriиre

Seminarul national AGEPI-OMPI ''Managementul proprietatii intelectuale: inovarea, promovarea si transferul tehnologic'', 18-19 octombrie, Chisinau


In scopul diseminarii informatiei si familiarizarii reprezentantilor sferei cercetare-dezvoltare, invatamant superior si antreprenoriat din republica cu managementul proprietatii intelectuale si cu prilejul Jubileului de 15 ani de la fondarea AGEPI si constituirea sistemului national de protectie a proprietatii intelectuale, in perioada 18-19 octombrie curent, cu incepere de la ora 10.00, in incinta Palatului Republicii din Chisinau (sala II-B), se va desfasura Seminarul national Managementul proprietatii intelectuale: inovarea, promovarea si transferul tehnologic, organizat de Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) in cooperare cu Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala (OMPI).

Seminarul este destinat institutiilor si organizatiilor ce activeaza in sfera cercetare/dezvoltare si invatamant superior, intreprinderilor mici si medii, reprezentantilor si consilierilor in proprietate industriala, specialistilor, care in activitatea lor interactioneaza cu sistemului de PI. Specialistii OMPI, ASM, AGEPI vor familiariza participantii cu ultimele realizari din domeniul managementului proprietatii intelectuale, cu rolul inovarii si transferului tehnologic in dezvoltarea unei economii bazate pe cunoastere, cu cele mai bune metode de solutionare a problemelor si litigiilor din domeniu, cu activitatea serviciilor de transfer tehnologic etc. Programul seminarului prevede si desfasurarea unei mese rotunde cu genericul Managementul proprietatii intelectuale, coordonata de Vladimir Yossifov, Consilier OMPI.

Pe 19 octombrie, in ultima zi a seminarului, la orele 14.00, la Agentia de presa INFOTAG va fi organizata o conferinta de presa consacrata rezultatelor acestei reuniuni. In aceeasi zi, la orele 16.00, la Palatul Republicii va avea loc Sedinta solemna consacrata Jubileului de 15 ani de la fondarea AGEPI.

Detalii aici.

   

   16.10.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design