Jeudi, 18 auguste 2022, 01:45:50
Visiteurs: 282 (953237)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Tirgul locurilor de munca pentru tineri, 27 septembrie 2007, Chisinau...

« derriиre

Tirgul locurilor de munca pentru tineri, 27 septembrie 2007, Chisinau


Ministerul Educatiei si Tineretului (MET), in parteneriat cu Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), va desfasura, la data de 27 septembrie a.c., intre orele 10.00-15.00, in incinta LeogranD Hotel & Convention Center, Tirgul locurilor de munca pentru tineri.

Evenimentul preconizeaza participarea mai mult de 50 de agenti economici, a 4 institutii de invatamant a reprezentantilor Inspectiei Muncii si tineri in cautarea unui loc vacant de munca.

Celor din urma, Tirgul locurilor de munca le ofera posibilitatea:
sa aleaga din multitudinea ofertelor de munca prezentate,
sa intretina discutii cu angajatorii care expun locuri de munca,
sa se informeze asupra cererii si ofertei pietei fortei de munca, despre posibilitatile de formare profesionala, legislatia muncii si pot obtine informatii privind completarea CV, etc.

In acest sens organizarea tirgurilor este benefica si pentru informarea, in mod special a tinerilor, asupra pietei muncii si evolutia ocupatiilor. Cunoasterea realitatilor ii poate determina sa-si schimbe profesia si sa accepte insusirea unei meserii cerute pe piata fortei de munca.

Organizarea tirgului locurilor de munca pentru tineri a devenit o traditie, la 27 septembrie curent un astfel de tirg se va desfasura pentru a V-a oara.

   

   26.09.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design