Samedi, 4 fevrier 2023, 02:19:20
Visiteurs: 349 (1017194)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Trainingul ''Project development for external financing'' contribuie la aprofundarea relatiilor de colaborare dintre tinerii cercetatori din Moldova si Letonia...

« derriиre

Trainingul ''Project development for external financing'' contribuie la aprofundarea relatiilor de colaborare dintre tinerii cercetatori din Moldova si Letonia

In perioada 29-30 august, in sala de conferinte a hotelului Flowers, s-a desfasurat trainingul "Project development for external financing", organizat de Sia ITA Consultants in colaborare cu LR Arlietu Ministrija si Consiliul National al Tineretului din Moldova.

Obiectivul primordial al acestui training a constat in sporirea ratei de participare a sectorului nonguvernamental in evenimentele sociale din Moldova. Participantii au primit informatii utile privitor la instrumentele de pregatire a unui proiect, menegmentul proiectelor, sursele de finantare (donori si fonduri) disponibile pentru ONG din Moldova.

La training au participat 35 de tineri, reprezentanti a ONG din Molodva. Din partea ATCM "PRO-Stiinta" a participat Dumitru Badicean, director executv. La finele trainingului au fost selectati 5 participanti, printre care si Dumitru Badicean, pentru participare la o vizita de studiu in Letonia cu scopul familiarizarii si schimbului de experienta cu ONG locale. Deja au fost stabilite relatii de colaborare cu asociatia similara din Letonia - Association of Latvian Young Scientists, iar vizita de studiu va contribui la aprofundarea relatiilor de colaborare dintre tinerii cercetatori din Moldova si Letonia.

   

   5.09.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design