Lundi, 4 mars 2024, 03:40:26
Visiteurs: 112 (1178536)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

A avut loc Conferinta Academiilor de Stiinte din Estul si Sud-Estul Europei cu genericul ''Global Science and National Policies: the Rols of Academies''...

« derriиre

A avut loc Conferinta Academiilor de Stiinte din Estul si Sud-Estul Europei cu genericul ''Global Science and National Policies: the Rols of Academies''

In perioada 4-5 mai, la Chisinau si-a tinut lucrarile Conferinta Academiilor de Stiinte din Estul si Sud-Estul Europei cu genericul Global Science and National Policies: the Rols of Academies.

Evenimentul a fost organizat de catre UNESCO si Consiliul International de Stiinta (ICSU) si a fost gazduit de Academia de Stiinta din Moldova.

Scopul conferintei a fost de a stabili relatii mult mai puternice intre academiile de Stiinte din Estul si Sud-Estul Europei precum si atragerea lor in colaborarea stiintifica internationala.

Rapoartele prezentate la conferinta au fost axate pe tematici ce tine de rolul Academiilor de Stiinta in contextul national si international; abordrea problemelor majore cu care se confrunta stiinta la etapa actuala; statistici, pronosticuri si planuri de viitor.

Un regim de urgenta, la conferinta data au fost invitati si tineri cercetatori, membrii ai ATCM "PRO-Stiinta".

In baza acestor rapoarte vor fi luate masuri de redresare a situatiilor existente, atit de necesre pentru imbunatatirea nivelului stiintific.

Voleta Panus,
serviciul de presa ATCM "PRO-Stiinta"

   

   8.05.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design