Thursday, 24 June 2021, 09:40:04
Visits: 30 (814684)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
SCOALA DE VARA „VIITORII LIDERI AI COMUNITATII”, 4-8 august 2008...

« back

SCOALA DE VARA „VIITORII LIDERI AI COMUNITATII”, 4-8 august 2008


Academia de Administrare Publica pe linga Presedintele Republicii Moldova in parteneriat cu Consiliul National al Tineretului din Moldova anunta concurs de selectare a 30 de tineri pentru a participa in cadrul scolii de Vara „Viitorii Lideri ai Comunitatii”.

Scoala de vara are drept scop sa consolideze capacitatile si abilitatile tinerilor functionari publici si ale liderilor de ONG pentru ai pregati in calitate de multiplicatori ai practicilor democratice in comunitatile din care fac parte. De asemenea, de a incuraja parteneriatul si co-managementul la nivel local intre APL si ONG de tineret, pentru solutionarea problemelor ce vizeaza tinerii.

Pe parcursul scolii vor fi puse in discutie mai multe teme care vor contribui la dezvoltarea calitatilor de lider si a abilitatilor de lucru, si anume:
Ø drepturile omului,
Ø comunicare si PR,
Ø planificare strategica,
Ø managementul serviciilor publice.

Cerintele fata de candidati:
- tinar functionar public antrenat intr-un APL sau membru al unei organizatii de tineret
- virsta cuprinsa intre 18 - 27 de ani
- motivatie, activism si interes.Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova "PRO-Stiinta" incurajeaza participarea la eveniment si roaga potentialii aplicanti din partea ATCM sa ne contacteze la adresa prostiintagmail.com pentru delegare din partea asociatiei.

Persoanele interesate sint rugate sa expedieze formularul pentru participare la adresa electronica: aap.cooperaregmail.com sau la adresa postala a Academiei de Administrare Publica pe linga Presedintele Republicii Moldova, str. Ialoveni, 100, biroul 401, Chisinau, MD-2070, fie prin fax: 28-48-71.

Data limita de depunere a formularelor pentru participare la concurs este de 29 iunie 2008. Dosarele incomplete nu vor fi analizate. Finalistii concursului la scoala de vara vor fi anuntati in decurs de 7 zile de la expirarea termenului limita.

Cheltuielile pentru participare, cazare si alimentare sint suportate de catre organizatori, plata pentru transport va fi rambursata in baza biletelor de calatorie.

Pentru detalii puteti contacta tel: 72-38-66 sau aap.cooperaregmail.com.

   

   26.06.2008

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design