Friday, 29 September 2023, 04:37:04
Visits: 95 (1116060)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Posibilitate de finantare a proiectelor de cercetare regionale...

« back

Posibilitate de finantare a proiectelor de cercetare regionale


Finantarea de catre Fondul de Dezvoltare a Proiectelor (Organizatia Cooperarii Economice La Marea Neagra) este efectuata in forma de grant, iar costul proiectului poate fi acoperit atat total, cat si partial. Una din conditiile inaintarii proiectelor pentru finantare la PDF este participarea a cel putin 3 state si valoarea fiecarui proiect nu poate depasi suma de 15 000 USD. Durate de desfasurare maxima a unui proiect este de 12 luni. Pana in prezent, au fost alocate fonduri pentru implementarea unor proiecte regionale, cu caracter mai mult de cercetare, in domeniile comertului, transportului rutier de marfuri, politicilor energetice, protectiei mediului inconjurator, sanatatii si farmaciei.

Finantarile din cadrul PDF se acorda pentru orice fel de operatiune (studiu, dezvoltare de concept s.a.) si servesc prioritar pentru finantarea studiilor de pre-fezabilitate.

Ghidul operational al Fondului de Dezvoltare a Proiectelor OCEMN, care contine informatia privind conditiile elaborarii si inaintarii proiectelor spre finantare PDF cat si formularul de aplicare pentru proiect poate fi gasit la adresa: bsec-organization.org

   

   27.11.2007

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design