Saturday, 04 February 2023, 02:23:20
Visits: 350 (1017195)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Cursul international de instruire ''Dezvoltarea abilitatilor manageriale si mobilitatii intersectoriale/internationale'' - BALTMOB...

« back

Cursul international de instruire ''Dezvoltarea abilitatilor manageriale si mobilitatii intersectoriale/internationale'' - BALTMOB


In perioada 19-25 august 2007, Academia Estoniana a Tinerilor Savanti in colaborare cu Asociatia Tinerilor Savanti din Letonia, a organizat cursul international de instruire Dezvoltarea abilitatilor manageriale si mobilitatii intersectoriale/internationale.

Cursul a fost axat preponderent pe aspectul de mobilitate a cercetatorilor stiintifici, si in special a tinerilor cercetatori din tarile baltice, fapt care a determinat abrevierea proiectului BaltMob.
Perticipantii la curs au audiat lectii si au discutat tematici tangente aspectului de mobilitate, si anume: munca si cercetarea intr-un mediu multicultural, abordari multinationale ale managementului organizational, managementul cercetarii si liderizmul stiintific, managementul de proiect si personal, comunicarea in stiinta perspective jurnalistica, modalitati de publicare a rezultatelor stiintifice.

In programul de lucru a cursului a fost inclusa si o vizita de studiu la Centrul de Cercetare si Dezvoltare NOKIA, Centrul Tehnologic Tehnopolis si la Universitatea Tehnologica din Helsinki.

La cursul dat au fost invitati trei observatori din Moldova, Polonia si Georgia. Republica Moldova a fost reprezentata de catre Valeriu Ciorba, presedintele Asociatiei Tinerilor Cercetatori din Moldova PRO-Stiinta. In cadrul discutiilor purtate cu organizatorii evenimentului s-a convenit ca un asemenea curs sa fie organizat anul viitor in R. Moldova.

Proiectul BaltMob a fost realizat cu sustinerea fundatiei GEBERT RÜF STIFTUNG.

Pentru a afla mai multe despre despre proiect si pentru a descarca materialele cursului accesati pagina web BaltMob.

   

   7.09.2007

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design