Vendredi, 4 decembre 2020, 09:52:01
Visiteurs: 388 (790067)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

A avut loc a III-a editie a Concursului Republican al Elevilor ''Spre viitor''...

« derriиre

A avut loc a III-a editie a Concursului Republican al Elevilor ''Spre viitor''


La editia a III-a a Concursului Republican al Elevilor "Spre Viitor" au participat 101 lucrari de cercetare ale 116 elevilor din republica, lucrari realizate sub indrumarea a 41 coordonatori.

Repartizarea geografica a participantilor la concurs a fost: Drochia � 6 lucrari, Ciadir-Lunga- 2 lucrari, Balti � 4 lucrari, Anenii- Noi - 5 lucrari. Astfel cca. 17% - lucrari din republica, 83% - lucrari din municipiul Chisinau. Repartizarea lucrarilor in atelierele de lucru a avut loc in baza disciplinelor scolare:
- Disciplini din domeniul real: 7 ateliere,
- Disciplini din domeniul umanist: 4 ateliere.

Juriul a nominalizat, dupa cum urmeaza, cele mai competente si actuale cercetari:
Locul I � 10 lucrari,
Locul II -22 lucrari,
Locul III-27 lucrari.

Concursului Republican �Spre viitor�, editia III, a fost organizat de catre Asociatia Obsteasca �Spre viitor� sub patronajul Ministerului Educatiei si Tineretului, in colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova si Asociatia Tinerilor Cercetatori din Moldova �PRO-Stiinta�.Deasemenea la desfasurarea activitatii a si-au adus aportul 8 voluntari - elevi ai LT �Gh. Asachi� si LT �Gaudeamus� si echipa organizatorica a concursului � 14 persoane (colaboratori ai USM, UTM, �Gh. Asachi� si LT �Gaudeamus�).

Sesiunea foto a concursului va fi disponibila in curand.

   

   16.01.2008

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design